onewayticketasia.blogg.se

Men en enkelbiljett i våra händer beger vi oss till Asien och vårat hittills största äventyr. Följ oss vettja :)

Forsta stopp, Srilanka

Kategori: Allmänt

heej pe er!
 
Da har jag antligen hittat ett internetcafe och tid till att uppdatera er om hur det gar for oss tokstollar ute i varlden. Med stora stora leenden pa vara lappar mottes vi pa stockholms station den 28 december, forvantasfulla och nervosa fo de kommaden manderna! Resan kunde inte borjat battre da hjartat overraskade mig med en forsenad julklapp, en natt pa hotell och finmiddag, gulle :) Precis vad vi behovde da vi hade en lang resa framfor oss, efter ett dygn med flyg och buss hittade vi antligen fram till Niklas och hans flickvan Miakela plus tva andra par. Blev ingen lang dag for oss da vi missat ett helt dyng, sa med 12 timmars somn var vi pigga infor nyar. Vi borjade pa en fin strand vid namn Unawatuna dar vi vilade och at god mat och hann med en matlagningskurs, strakt med mycket god mat lagade vi. Sen forsatte vidare langre ner i landet dar vi befinner oss nu, marisa, dock har vi haft daligt vader nastan sen vi kom sa strandhang har inte varit sa jatte lockande for nagon av oss. Igar var vi valsafari och sag over tio blavalar!! vilka otroliga djur, over 30 meter langa, sa haftig upplevelse! Idag var det surfing som stod pa schemat, kom fram till att det inte var min grej, behover nig nagra dagar for att ens kunna sta pa den bradan, men Simon visade en natubegavning, han var grym!
Imorgon kommer vi forflytta oss langre in i landet for lite vandring och natur :) Eftersom vadret inte ar pa var sida sa far vi se vad srilanka har att erbjda mer an bara fina strander. Den halfte kommer vi kora ett stopp i Singapore i fyra dagar innan vi fortsatter till Indonesien med Niklas och Mikalea. I singapore ska ska vi fa bo hos Miakelas foraldrar, ser fram emot att se den staden!
 
"Man lar sig nagot nytt varje dag"  Ett ordsprak som passar valdigt bra for oss, men oj vilket aventyr vi har framfor oss, kan inte sluta le pa tanken att resan bara borjat! Men det ar tur att vi borjar resan med folk som gjort detta forut, for lite tips pa vagen skadar aldrig! och med tanken pa att det var Niklas som igar fick doda bamse spindeln i varat rum och fa ivag kackerlackorna fran varat badrum medans bade jag och simon stod som forstenade, haha ja detta kan minst sagt bli en spannade resa!!
 
Hoppas att allt ar bra med er dar hemma och att ni hade ett riktigt gott nytt ar :)
 
Massor av kramar fran oss
 
|| Jennifer och Simon ||
 
 
 

Kommentarer

  • Farmor och Farfar säger:

    Hej, nu har vi äntligen hittat din adress! Ha en fortsatt trevlig resa!
    Kramar

    2013-01-06 | 16:56:46
  • Mamma Camilla säger:

    Hej på er snuttisar!

    Har inte kollat bloggen på några dagar, men ser att den fått liv och att du skrivit för några dagar sedan. Kan bara säga att jag är sjukt avundsjuk på er och det ni varit med om och har framför er. Njut och sug in varje ögonblick! Ni lär få vänja er vid mindre trevliga saker som spindlar och kackerlackor ;) Sakerna ni kommer att minnas är av större betydelse får vi tro :)

    Kramar i massor från mamma Camilla

    2013-01-08 | 18:03:42
  • Therese säger:

    Hejsan Jennifer!!
    Härligt att läsa att ni har det bra och roar er för fullt!! Detta kommer verkligen att bli lärorikt för er och ni kan leva länge på alla minnen ni samlar på er.
    Ta det bara försiktigt och tänk igenom ordentligt innan ni ger er in på alla äventyren - alla är inte så snälla som man kan tro och det kan vara bra att stå stadigt med fötterna på marken. Jag önskar er en alldeles underbar resa och hoppas verkligen att allt kommer att bli så perfekt som ni säkert önskat er medans ni planerade det här äventyret tillsammans.
    Sköt om dig kära Jennifer och lev livet till 100 %, men med en gnutta sunt förnuft!! Tänker ofta på dig och Chiara hälsar dig varmt!!
    Många kramar från alla oss i Italien och en extra puss frå mig!!

    2013-01-14 | 13:28:21

Kommentera inlägget här: