onewayticketasia.blogg.se

Men en enkelbiljett i våra händer beger vi oss till Asien och vårat hittills största äventyr. Följ oss vettja :)

SYDNEY

Kategori: Allmänt

Heej på er!
 
Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men under dessa veckor i Sydney har vi haft fullt upp med att söka jobb, fixa skattekort, bank och telefon. Tiden har bara sprungit i väg. Sen har vårt internet inte funkat på en vecka så därav vår seghet.
 
Vi har iallafall fått tag på vårt drömboende i den lilla mysiga förorten Kirrawee, 40 min utanför centrala Sydney. Ett litet enrumshus som har allt vi behöver, perfekt för oss. Vi har även jätte trevliga hyresvärdar som hjälper oss med allt vi behöver. Den lilla förorten är jätte mysig med små cafen, resturanger och den där småstads känslan. Sen har vi stranden 15 min bort med tunnelbanan, en förort, Cronulla, med massa restauranger, affärer, cafer och stranden såklart som gör den lilla förorten helt underbart perfekt. Här har vi båda även lyckas få jobb :) 
Vi ser verkligen fram emot sommaren som ska komma smygandes om några veckor. Vi har haft två molniga dagar under de tre veckorna som vi varit här. Vädret är helt underbart, som sevnskt vårväder. Men bara under dessa veckorna känner vi att det blir varamre och varmare. Vi har även tagit tag i vår träning under den senaeste veckan vilket är så skönt. Hittade ett perfekt gym 10 min bort i en annan liten förort, så om några veckor ska vi nog vara i form igen efter 7 månaders intensiv vila ;) 
 
Som sagt nu har vi båda lyckas få helgjobb som vi trivs med, Simon som bartender och jag som servitris. Kommer troligtvis bli mer timmar för oss båda när sommaren närmar sig som några veckor. 
 
Kan inte riktigt fatta att våra 7 månader i Asien är över, måste väl erkänna att en liten del av oss saknar de, känns lite tomt att den biten är över. Fantastikt att det som vi planerade som en fyra månaders resa blev sju måander :) Men nu är vi verkligen taggade för att komma igång och jobba och det är underbart att ha eget boende tillsammans. Och såklart att så småningom kunna resa runt i detta fantastiska land!!
 
Bilder på vårt lilla hus kommer nästa månad då vårt internet blir snabbare. 
 
Vi saknar er alla så otroligt mycket där hemma! Puss och kram från oss
 
 

Kommentarer

  • Mamma Camilla säger:

    Hej där!

    Jag har ju privilegiet att höra från er ofta men ändå roligt att läsa på er blogg :)

    Lev livet och glöm inte bort att njuta mellan jobb och träning!

    Puss och kram till er båda

    2013-08-28 | 21:06:56

Kommentera inlägget här: