onewayticketasia.blogg.se

Men en enkelbiljett i våra händer beger vi oss till Asien och vårat hittills största äventyr. Följ oss vettja :)

A big WOW!!!

Kategori: Allmänt

 Heeej! 
 
Hoppas att allt är bra där hemma och att ni inte har allt för deprimerande och kallt väder, kan ju trösta er med att det regnar och åskar här i Singapore, men brutalt varmt ändå! Så då har vi tagit oss till Singapore, efter en regning och alldeles för långsam buss till flygplatsen + en rush genom den så hann vi faktikst med flyget ;) lite magont hann man få.. 
Singapore, en helt fantastisk stad med allt, bara högahus, neonljus överallt, människor och aldrig har jag skådat en sån ren stad, det finns inte ens en fimp på gatan och staden luktar till och med rent! Lite skillnad från de andra länderna vi har och kommer besöka, så detta var nog lite välbehövligt för mig och simon ;)   Här har de samlat en blanding av människor så någon kultur får man dessvärre inte uppleva här, men annars är det en fantastisk stad :) 
 
Så våra sista dagar på Sri Lanka var riktigt härliga! Vi åkte som sagt längre in i landet och besökte Ella, lite kallare men en fantastisk miljö, vi var ute och vandrade och hade det riktigt skönt i tre dagar. Sen bestämnde vi oss för att åka till havet och stranden igen, närmare mot Colombo då det var knutpunkten för att sedan skiljas åt, så efter 13h på ett tåg och buss var vi äntligen framme i vid bentota, den finaste av alla stränder som vi besökt! Det var lugnt och vi var nästan ensama på stranden, inga restauranger eller pubar efter stranden, ett väldigt bra avslut!
 
Den sista natten tillbringade vi i Colombo för att möta upp några kompisar från Sverige, Stefan och Freddy, vi
möttes upp på kvällen för en middag och några drinkar, delade lite resupplevelser och pratade, massa, massa :) Hoppas på att kunna möta upp dem i Filippinerna senare på våran resa. 
 
Under våra dagar här i Singapore har vi tagit det lugnt, sett på lite olika servärdheter, strosat runt på Singapors gator, ätit god mat och druckit gott :) Har haft våra egna giuider vilket har varit perfekt! Bott fint hos Mikaelas föräldrar och äntligen fått duscha i varmvatten och underbart att få sova med ett riktigt täcke! Sista kvällen avslutades precis med tacos, som alltid hur gott som helst! 
 
Imorgon drar vi iväg tidigt för att bege oss mot Bali och sen vidare till Gili där MIkaela och Niclas bott det senaste halvåret och sen ska vi troligtvis resa runt lite i Indonesien tillsammans :) Wiiii! 
 
Här får ni se några bilder från Srilanka! 
 
 
 
På unawatuna var vi på matlagningskurs, där vi fick folja med till marknaden och handla, sen lagade vi all mat tillsammans, 7 olika curryrätter fick vi ihop, hur gott som helst.
 
Killarna har fått tag på varsin bräda som det levde på resten av den dagen ;) 
 
MIn snygging <3
 
Då vi var i Ella och vandrade, otroliga natur med fantastiska utsikter!
 
Saknar er där hemma! 
 
Massor av kramar från oss :) 
 
 

Kommentarer

  • Mamma Camilla säger:

    Hej på er,

    Kul att få se lite bilder, även om Jennifer gömmer sig bakom kameran på alla korten ;) Måste slipa på solbrännan kan jag tänka... Ser fantastiskt härligt ut, även om inte vädergudarna varit på er sida. Bra att mjukstarta dock. Simon, du gör dig fint med surfingbrädan!

    Återigen måste jag säga att ni verkligen får vara med om mycket, och detta är bara början. Njut och sug in varje ögonblick! Fortsätt skriva och plåta så vi här hemma får vara med och uppleva ert äventyr här hemma i kalla Svedala.

    Massor av kramar
    mamma Camilla

    2013-01-14 | 20:34:12

Kommentera inlägget här: